خوابیدن بیش از حد در ترک اعتیاد

سلام. فردی به مدت ۴ روز در حال ترک مواد مخدر است ولی بیش از حد معمول خواب است میخواستم علت این خواب بیش از حد رو بدونم اینکه از علائم ترک هست یا مصرف همزمان مواد مخدر ؟ این فرد آقای ۲۰ ساله هست و مدت ۶ ماه معتاد بوده است

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور ترک اعتیاد و نوجوان

با سلام خدمت شما دوست عزيز
ممنونم كه ما رو انتخاب کردید

با توجه به اينكه شما اشاره ای به شيوه ترک نكرديد كه آيا خودشون به شيوه سنتی ترک می كنند و يا به كمک داروهای تجويز شده توسط پزشک در حال سم زدايی هستند. ولی در كل وقتی فرد معتاد وارد مرحله ترک می شود از بدن خودش علائم ترک نشون میده كه جای نگرانی نداره و جزو روند طبيعی درمان هست. شايع ترين علايم خماری عبارت هستند از اسهال، سردی بدن، استفراغ، درد بدن، بی قراری، بی خوابی، بی اشتهايی، تندخويی. ولی اينكه شما می فرمايد اين آقا زياد می خوابند جای بررسی دارد و بهتره به پزشک مراجعه كنيد.
 ولی اگر ايشون تحت نظر پزشک و با مصرف دارو دارند مرحله سم زدايی رو پست سر ميگذارند، در اين شرايط  پرخوابی ايشون از تأثيرات داروها می تواند باشد.