تناسب اندام و رژیم درمانی قبل از اقدام به بارداری

سلام من ۲۰ سالمه حدودا از سن ۱۲ سالگی با ورزش دوچرخه سواری شروع به چاق شدن شده بدنم قبل از همین سنم اندامم رو فرم بود و لاغرتر بودم الان ۱۰۵ کیلو وزن و ۱۷۰ قدم هست متاهل هستم و در اقدام به بارداری ام. آزمایشاتم کاملا سالمه و هیچ مشکلی ندارم. فقط میخوام برام یه رژیم غذایی متناسب با ویتامین های موردنیاز بدید تا کمی از وزنم کم کنم. شاخص توده بدنم هم گروه ۲ هست.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

با سلام و عرض ادب.

رژیم شما باید بر اساس الگوهای درست خوردن مانند مای پلیت و یا هرم غذایی بنا شود تا طی حدود یک سال شما را به 70 کیلو برسانیم که بارداری سالمی را تجربه نمایید.