علت درمان سردرد میگرنی

309 بازدید 2 تبادل تجربه

سلام خسته نباشید. من حدود دو سال هست سردرد میگرنی میگیرم طوری که اگر دارو نخورم حالت تهوع میگیرم میارم بالا بعد چشمم درد میگیره یه سمت سرم میخواد منفجر بشه . داروخانه بهم سوماتیریپتان ۵۰ داده از وقتی استفاده میکنم البته وقتی سرم درد میگیره بهتر میشم دیگه خسته شدم از بس این دارو رو مصرف کردم تو رو خدا بگید چیکار کنم‌ بعضی وقتها هم اعصابم که خورد میشه اینجوری میشم . ارگامتامین سی هم قبلا میخوردم . خیلی از غذاها که میخورم وقتی احساس میکنم ترش کردم سردرد هم میگیرم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و رواندرمانگر

سلام شما باید حتما به یک روانپزشک مراجعه کنید تا دارویی تجویز شود که از سردردهای شما پیشگیری کند .

تجربه شما

سلام و عرض ادب من 5، 6 سالی هست که سردردهای وحشتناکی دارم خصوصا زمانیکه عصبی میشم متخصص رفتم هم نوار مغز و هم ام آر ای گرفتم گفتن میگرنه هیچ دارویی برای تسکین درد ندادن بهم کمکم کنید ممنون میشم

سلام دوست عزیز منم زیاد از این قرص استفاده کردم حتی من نسبت به گرما هم حساسیت شدید دارم طوری که سرم منفجر میشه از درد. بعضا دم کرده گل بابونه بخورین منم استفاده میکنم یکم تسکین میده