سلام . هر دفعه که عصبانی یا ناراحت میشم سردرد میگیرم و فشارم میره بالا لطفا کمکم کنید که چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن۲۰جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست خوبم

امیدوارم حالتون خوب باشه

در جواب سوال شما باید عرض کنم همیشه قبل از اینکه عصبانی بشید به این فکر کنید که حتی مهم ترین مسایل هم ارزش از دست دادن سلامتی رو نداره

شما خیلی جوان هستید و باید با خودتون تکرار کنید که عصبانی و ناراحت شدن شما در روند حل مشکلات هیچ تاثیری نداره و فقط یه مشکل به مشکلات شما اضافه میکنه

بسیاری از درد های جسمی مثل مشکلات قلبی ، مشکلات معده ، پوست و خیلی از ناراحتی های جسمی دلایل و ریشه های عصبی و روانی داره

همیشه قبل از اینکه عصبانی بشید سعی کنید به این فکر کنید که دارید با سلامت خودتون بازی میکنین و ممکنه بیماری جدی بگیرید

از همسر و اطرافیانتون با ملایمت بخوایین اسباب آرامش شما رو فراهم کنند و زمانی هم که ناراحت میشین سعی کننید با حرف زدن در مورد علل ناراحتی تون خودتون رو تخلیه کنید

خالی از لطف نیست که با یک پزشک هم در مورد فشار بالا صحبت کنین تا ار لازم هست دارو تجویز کنن

در پناه خدا