سلام خدمت شما

من ۲۷ سالمه از ۱۲ سالگی پریود شدم اوایل حتی بار اول همیشه خون پریودیم قهوه ای و غلیظ بود الان یکی دو سالیه که خون پریودیم مربایی هست از وقتی ازدواج کردم بیشتر اینجوریه ده ماهی هست ازدواج کردم. همیشه ترشحات لیز مانند و رنگ تیره ازم خارج میشه به جای خون رقیق . این بار که پریود شدم همون ترشحات هست به میزان زیاد ولی رنگش خیلی قرمز روشن هست بعضی وقتها سفیدم داخلشون هست کم خونم نیستم. دو ماهی یدوفولیک میخوردم قرصهام تموم شد عوضش کردم با اسیدفولیک یه ۱۲ روز قبل از پریودم اشتباهی به جای فولیک اسید ۱ من فولیک اسید ۵ میخوردم که متوجه شدم دوزش رو آوردم پایین. دو روز قبلشم سوزش تناسلی داشتم که فلوکونازول با فاصله ۷۲ ساعت و مترونیدازول میخورم البته تو روستا هستم دسترسی به دکتر نبود چون بلافاصله هم پریود شدم مجبور شدم خود درمانی کنم چون راهی نداشتم. میخوام بدونم علت اینکه خون پریودیم تا این حد روشن شده چیه؟

اطلاعات تکمیلی

سن۲۷جنسیتزنشغلوضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز رنگ خون پریودی شما طبیعی است وجای نگرانی ندارد موفق باشید.