عقب افتادن پریودی و مصرف قرص اورژانسی

سلام. من بعد از نزدیکی قرص اورژانسی خوردم به این صورت که 4 تا قرص ال دی امشب و 4 تا دیگه رو 12 ساعت بعد خوردم اما الانم که موعد پریودیم هست و 5 روز از اون ماجرا میگذره پریود نشدم و لکه میبینم آیا من حاملم؟ اگر حامله شدم اون قرص ها به جنین آسیبی نمیزنه ؟ الان میشه کاری کرد که دیگ حامله نباشم ؟ (پنج روز گذشته)

اطلاعات تکمیلی

سن22جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام ودرود
گاهی مصرف این قرصها باعث تغییرات هورمونی شده اگر تاخیر دارید آزمایش بارداری بدهید .در بارداری بهتراست دارو مصرف نکنید .ولی با این تعداد نگران نباشید وآرامش داشته باشید.شاد باشید