انجام دادن تکالیف پسر سوم دبستان

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 81 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام. پسرم کلاس سوم دبستانه چیکار کنم عاشق مشق نوشتن بشه میدونم رفتار من و پدرش خیلی تاثیر داره بچه اولم هست و یه برادر 5 ساله و خواهر 4 ماهه داره میخوام خودش خودکار بشینه پای درسهاش تشویق و تنبیه هم میزارم اثری که باید داشته باشه نداره چه جور استعداد یابیش کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن34جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام مامان عزيز

نگرانيتون رو درک ميكنم شما بايد سبک فرزندپروری تون بررسی بشه و اين مسئله با يک جدول پايش رفتار خيلی سريع جواب ميگيريد🙏🙏🙏🌹🌹🌹🌹

تجربه شما

ممنون از پاسخ گویی جنابعالی