مکشلات مالی و توهین کردن همسر

سلام خسته نباشید. من و همسرم حدود 18 ماه عقد هستیم توی این دوران چند بار به خاطر وضعیت مالی همسرم عروسی رو عقب انداختیم با اینکه به توافق رسیدیم که مراسم عروسی در حد یه مهمونی برای فقط خانوادها باشه و هزینه طلا و خرج های اضافی رو کاملا حذف کردیم اما همسرم عروسی رو بازم به خاطر شرایط مالی عقب انداخته. ما تا آخرین بار که حدود 6 ماه پیش بود هیچ مشکلی نداشتیم ولی از اون تاریخ به بعد من سرد و دل زده شدم و چند بار دعوای لفظی بدی داشتیم . الان باز قرار ماه آینده عروسی کنیم و اما من اصلا مطمئن نیستم و مدام استرس بهم خوردن عروسی رو دارم و نگرانم. همسرم فقط حرف عروسی و تاریخشو تعیین می کنه . این منو عصبانی کرده و چون من شهر دیگه ایم نمی تونم روند کارها رو ببینم البته واقعا همسرم هیچ کاری نمی کنه مثلا قرار بود سه هفته پیش دنبال خونه بگرده و مدام امروز و فردا می کنه . توی این وضعیت به خاطر بی خیالی و پشت گوش انداختن همسرم ما چند بار دعوا کردیم و همسرم به من توهین کرد نمیدونم چطوری باید رفتار کنم بعد از توهین ها تا دیگه تکرار نشه. چند بار بهش تذکر دادم که توهین نکنه . حتی وقتی آرومه و مشکلی نداریم بهش گفتم که من از توهین کردن خوشم نمیاد و توقع ندارم اینطوری رفتار کنی اما این اواخر داره تکرار میشه . من واقعا با توهین کردن نمی تونم کنار بیام و معذرت خواهی طرف مقابلم وقتی می بینم که باز تکرار میشه برام ارزشی نداره. چون میگه معذرت میخوام ولی دفعه بعد تکرار می کنه لطفا منو راهنمایی کنید . متشکرم

اطلاعات تکمیلی

سن32جنسیتشغلوضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

باسلام

دوست عزيز با شما كاملا موافقم به نظر من از اصول اساسی زندگی احترام متقابل بين زن و شوهر هست و الان كه هنوز زير يک سقف نرفتيد خيلی زوده برای توهين و بی احترامی به یکدیگر. ولی مساله ای كه وجود داره اينكه بايد ببينيم سهم هر كدوم از طرفين از اين ماجرا چقدره و هركس بايد مسئوليت سهم و كار خودش رو بپذيره . شما بايد دو نكته رو رعايت كنيد يكی اينكه بالاخره هرفردی يک نقطه ضعفی داره و در مشاجرات پيش اومده نبايد دست روی نقطه ضعف طرف مقابل گذاشت تا كار به توهين و اهانت برسه و با كمی خوددار بودن و صبوری ميشود اكثر مشكلات رو حل كرد ولی چنانچه تمام اين موارد رو رعايت كرد ولی باز طرف مقابل حرمت شكنی كرد بايد حتما برخورد جدی بكنيد تا ايشون متوجه بشند كه شما از اين رفتار ناراضی هستيد و بهشون تاكيد كنيد در صورت تكرار برخورد قاطعانه ای خواهيد داشت.

موفق باشيد