درمان خار پاشنه

سلام. مادرم ٥٧ سالشه و خار پاشنه دارد كه بر اثر ايستادن زياد به وجود آمده كه دكتر زياد رفته ولی چهار ماهه كه هنوز خوب نشده و به توصيه پزشكان استراحت در خانه دارند و راه نميروند و كرمها و قرصهای زيادی رو مصرف كرده ولی درمان نشده اند و درد زيادی دارند آيا با عمل جراحی درمان ميشوند يا خير ؟ يا روش ديگری را برای درمان توصيه ميكنيد ؟

اطلاعات تکمیلی

سن٣٥جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

فیزیوتراپیست

سلام

آخرين مرحله درمان برای خار پاشنه جراحی هست ولی قبل از آن می توان از درمان های ديگری استفاده كرد.

درمان اصلی فيزيوتراپی برای خار پاشنه ، دستگاه شاک ويو هستش كه شما می توانيد به مراكز فيزيوتراپی كه اين دستگاه را دارند ، مراجعه فرمائيد.

برای كاهش درد می توانند از ماساژ يخ روی ناحيه درد ، هر دو ساعت به مدت ١٠ دقيقه استفاده كنند.

همچنين بهتر است از پدهای مخصوص خار پاشنه در كفش خود استفاده كنند.

موفق باشيد