غذای کودک یک ساله

33 بازدید 1 تبادل تجربه

با سلام و خسته نباشد من فرزند یک ساله دارم که تا به حال غذای خودش رو میخورد اما الان خانواده شوهرم که طبقه پایین هستند مدام غذای سفره بهش میدن و جدیدا علاقه به خوردن غذای خودش نداره و از غذای بزرگترها کم میخوره یعنی زود سیر میشه و تا چند ساعت لب به غذا نمیزنه ولی به حرف من گوش نمیدند و هی اینکارو تکرار میکنند چه راه حلی مناسبه به نظرتون؟

اطلاعات تکمیلی

سن۳۰جنسیتزنشغلدبیروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

سلام

در این سن بهتره از غذاهای ادویه دار و نمک دار پرهیز بشه. اما مصرف غذاهای نرم شده مثل پوره، مرغ، ماهی، برنج نرم شده، سیب زمینی، پاستا، گوشت نرم و له شده و ... در این سن توصیه میشه

تجربه شما

ممنون از پاسخگوییتون