اختلال در قاعدگی و تنبلی تخمدان

سلام خسته نباشید تخمدان pco دارم و چند وقته دارو گیاهی مصرف میکنم و خوب بوده ولی این ماه از یه هفته به موعد پریودم لکه بینی بصورت ترشحات قهوه ایی داشتم و بعد یه هفته تاخیر پریود شدم و بازم خیلی کم و بصورت لکه های قهوه ایی تا الان که 11روز از پریودیم میگذره ادامه داره . به نظرتون باید چکارکنم دارو گیاهی رو ترک کنم و دارو شیمیایی مصرف کنم یا نه و اینکه چرا اینجوری پریود شدم؟

اطلاعات تکمیلی

سن22جنسیتزنشغلوضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام . شخصا اعتقادی به مصرف داروهای گیاهی ندارم به جای آن ورزش کنید سبزیجات بیشتر میل کنید کاهش وزن داشته باشید و جهت درمان دارویی به پزشک مراجعه کنید با تجویز برخی داروها پریودتون منظم میشود. از نظر بارداری فیبروم و عفونتها هم چک شوید. شاد باشید