لکه بینی قبل از موعد پریود و احتمال عفونت

سلام وخسته نباشید من پریودم ۲۱روزه  هست یا تغییرکنه ۲۴ یا ۲۶روزه هست که ۷روزهم پریودم

  الان بعداز ۱۶روز پاکی من لکه بینی دارم رنگشم قهوه ای روشنه و خیلی کمه و البته امروز هم لکه دیدم و از سه روز پیش یه کم خارش هم داشتم و از دیشب یه کم ترشحات سفید و سفت داشتم بنظرتون عفونته؟ فکر هم نکنم حامله باشم ولی روز  شش قاعدگیم رابطه داشتیم تاحالاخارش هم نداشتم  ولی الان هم خارشش خیلی خفیفه و امروزهم تا حالا احساس خارش نداشتم ناگفته نماند از چهار روز پیش مصرف زعفران در غذا و چایی و شربت داشتم

اطلاعات تکمیلی

سن۱۹جنسیتشغلدانشجووضعیت تاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز اگر سوزش و خارش ویا التهاب واژن داشته باشید باید به پزشک مراجعه نمایید تا معاینه شده و برای شما دارو تجویز شود موفق باشید