لجبازی کودک 3 ساله با پدر

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 26 بازدید 2 تبادل تجربه

سلام ، خسته نباشید

من همسر بسیار مهربانی دارم . دلسوزه و من و پسرم را دوست داره با پسرمون باملایمت رفتار میکنه و اصلا سرش داد نمی زنه

اما پسرم نه راضی میشه پدرش مثلا براش غذا بزاره ، یا اگه کنارش بخوابه داد و بیداد میکنه ولی اگه من کنارش بخوابم چیزی نمیگه

نمیدونم چرا اینکارارو میکنه

ولی وقتی میره سرکار کلی دلتنگش میشه

دو سال و نه ماهشه

لطفا راهنماییم کنید

باتشکر

اطلاعات تکمیلی

سن28جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام مامان عزيز

توضيحاتتون كامل نيست.  پسرتون هميشه اينطور هست يا بعضی روزها؟  يعنی حتی با پدرش بازی نميكنه؟

تجربه شما

سلام مامان عزيز

با توجه به توضيحات شما يه وقتهايی بچه ها حوصله ندارند و اگر اين رفتار كودک شما هر روز بود به طوريكه عملكرد كودكتان رو خراب ميكرد جای بحث داشت🙏🙏😘😘😘

با پدرش بازی میکنی و میره بیرون حمومش میده

ولی بعضی وقتها اینجوری رفتار میکنه