سلام . میخواستم بدونم من میتونم در سه ماه اول بارداری ورزش کنم الان در هفته پنجم هستم آیا میتونم بدنسازی برم چون حدودا یکم اضافه وزن دارم و میترسم تا آخر بارداری وزنم خیلی بالا بره. ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن۲۸جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام اگرسخت باردار نشدید یعنی نازایی نبودید و سابقه سقط ندارید و الان هم خونریزی و لکه بینی ندارید با اجازه پزشکتون میتونید ورزش کنید ولی ورزش در بارداری باید با حجم کم و تحت نظر افراد آموزش دیده باشد و از ورزشهایی که در آنها دپرش و جهش و ضربه وجود دارد و ورزشهای رزمی اجتناب کنید ورزش در بارداری به هیچ عنوان با رویکرد کاهش وزن انجام نمی شود به منظور سلامت بارداری و تقویت ماهیچه ها می باشد