سلام خسته نباشید . امروز سونو غربالگری دوازده هفته داشتم ولی بعد 4 بار چیز شیرین خوردن و پیاده روی دکتر گفت  بچه تو حالتی نیست که ان تی معلوم بشه و نچرخیده گفتن برم و شنبه دوباره برم . نگرانم یعنی چیز مهمیه ؟

اطلاعات تکمیلی

سن21جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز نگران نباشید خیر این  مسئله غیر طبیعی نیست پوزیشن جنین طوری نبوده که پزشک سونولوژیست بتواند ضخامت پشت گردن جنین را اندازه گیری کند به همین علت مجدد باید به سونوگرافی مراجعه نمایید جای نگرانی وجود ندارد موفق باشید