سلام. من قرص روکین میخورم. هر شب ساعت ده شب. اگر یک شب یادم رفت چیکار کنم؟ و تا چند ساعت وقت دارم جبران کنم.

من۲۰بهمن قرص خوردن رو قطع کردم. دوره بعدم ۲۸ بهمنه یا ۲۷ بهمن؟

اطلاعات تکمیلی

سنجنسیتزنشغلوضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام

از روز اول پریودی شروع کنید وبعدازمصرف قرص تا انتها ۷ روز استراحت میکنید و بعد از روز هشتم بسته بعدی شروع میشود چه پریود باشید چه نباشید. اگر یک شب فراموش کردید فردا به محض یادآوری قرص فراموش شده رو مصرف کنید و بقیه قرصها هم طبق روال قبل استفاده میشود. موفق باشید