سلام اوقات خوش . من دختری ٦ ماه و ٦ روزه دارم كه ٧٩ سانتی متر قد داره يعنی بيش از حد نرمال و اين افزايش قد هم برای من خيلی نگران كننده است چیكار كنم كه اين رشد قد نرمال بشه؟ ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن25جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهل
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

سلام

قد پدر و مادر رو بفرمایید

تجربه شما

با سلام

قد مادر ١٦٧

قد پدر ١٩٠  سانتی متر

@آنجليناياس

سلام

از نظر ظرفیت ژنتیکی با توجه به قد پدر و مادر، قطعاً فرزند قد بلندی خواهید داشت. اما میزان افزایش قد فرزندتون بیشتر از ظرفیت ژنتیکیش هست. قاعدتاً دخترتون به شکل طبیعی در سن 18 سالگی حدود 180 سانتی متر ظرفیت ژنتیکیش خواهد بود. اما در مورد دختر شما توصیه میکنم به متخصص غدد مراجعه کنید تا با عکس برداری از مچ دست کودکتون و آزمایشات تکمیلی به خصوص هورمون رشد بررسی لازم رو انجام بدند