سلام

من  ٢ماه پيش به دليل عقب افتادن پريودم به پزشک مراجعه كردم و بعد از سونوگرافی تشخيص دادن در تخمدان چپم كيست دارم و چون قصد بارداری داشتم بهم قرص های دوفاستون دادن گفتند ١٠روز مصرف كنم بعد از پريود شدنم از سيكل ١٤شروع كنم به خوردن دوباره ولی وقتی پريود شدم ديگه مصرف نكردم. و توو اين دوره قاعدگيم اصلا خونريزی نداشتم فقط لخته های قهوه ای تيره داشتم و به مدت 5 روز. حالا ميخوام بدونم قطع كردن يهويی اين قرصها به مشكل ميخورم؟

اطلاعات تکمیلی

سن٢٤جنسیتزنشغلوضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
برای درمان کامل کیست بهتر بود دوره درمان رو کامل میکردید چون خود کیست میتواند در روند پریود اخلال ایجاد کند.اگر کیفت پریودتون متفاوت بوده حتما از نظر بارداری چک شید.موفق باشید