شک به همسر و خیانت

سلام.خسته نباشید

من از یک ربات اعترافگیر برای همسرم پیام فرستادم فقط برای فان فکر میکردم جواباشون مقبول من باشه چون اصولا آدم با سیاستیه.

بعد از گذشت چند هفته جواب دادن و به روابط نامشروعش قبل از ازدواج و حتی در حال حاضر اعتراف کرد.

تو این مدت به روش نیاوردم اما همش تو فکرم و نمیتونم باهاش مثل قبل باشم.

من باید چی کار کنم به نظر شما باید باهاش در میان بذارم یا صحبت دربارش فقط به ضرر خودمه

میترسم بهش بگم و  جوابش این باشه که داشتم با تو یا با ربات شوخی میکردم و این جواب دهنم رو  ببنده ولی راضیم نکنه و اونم بگه همینی که هست میخوای باور کن میخوای نکن

اطلاعات تکمیلی

سن29جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

دوست خوبم سلام
متوجه هستم که احساس خوبی رو تجربه نمی کنید
دوست عزیز یکی از اشتباهات رایجی که متاسفانه الان با  ورود دنیایی مجازی افزایش پیدا کرده چک کردن همسران است. چک کردن همسر یعنی ورود به حریم شخصی او . زوج ها بعد از ادواج حریم خصوصی نه ، اما حریم شخصی دارند.
لطفا ابتدا بپذیرید که در این مورد زیاده روی کردید و مرزها رو رعایت نکرید سپس رباتی که اینکارو انجام داده پاک کنید.
اطلاع دادن به همسرتان چیزی را حل نمی کند ضمن اینکه می تواند رابطه و اعتماد بین تون رو خدشه دار کند.
هر احتمالی ممکن است وجود داشته باشد اما شما نمی توانید روی احتمالات زندگی تان را خراب کنید.

پیشنهاد میکنم به جایی این موضوع تمرکزتان را روی خود و رابطه تان بگذارید.
رابطه عاطفی و جنسی شما چطور است. آیا هر دونفراز زندگی تان راضی هستید. محاسن و معایب رابطه تون چیست
در مورد این سوالات خوب بیندیشید ببینید اگر بر فرض مثال همسر شما همچین کاری کرده است مشکل و یا کمبودی وجود دارد؟ منظور بنده این نیست که صرفا شما و یا فقط همسرتان مقصر است هدف این است شما بدانید هر کدام از زوج ها سهمی در رابطه دارند که هر یک موظف به انجام دادن سهم و مسئولیت خود هستند.
بنابراین زمانی که با این دید به موضوع نگاه کنید منطقی ترعمل خواهید کرد

در یک فضای دوستانه با همسرتان صحبت کنید و نظرش رو در مورد زندگی  و رابطه تان بپرسید
ببینید همسرتان چه احساسی به زندگی تان دارند
از شما به عنوان همسر چه توقعات و انتظاراتی دارند
شما در مورد احساسات و نیازهای خود با همسرتان صحبت کنید. با جملات مثبت شروع کنید
بابت تمام کارهایی که در حق شما می کنند قدردانی کنید. سپس بگویید دوست دارید بیشتر باهم صمیمی شوید و اگر مسئله ای وجود دارد باهم حلش کنیم.
می توانید باهم بنشینید در مورد راه هایی که شما رو بهم نزدیکتر میکند بنویسید و قرار بگذارید در هفته آینده هر کدوم تون چه کاری را انجلم دهید.
زمانهای رو برای دلگرمی دادن بهم انتخاب کنید در این زمان صحبتی در مورد وظایف و مسئولیتها و یا انتقاد نمی کنید فقط در مورد ویژگی های مثبت هم بگویید.
برای حل کردن تعارضات خود باهم گفتگو کنید و بهترین راه حلی که به نیازهای هردوی شما توجه شود انتخاب کنید.
به طور کلی در ازدواج باید به نیازهای یکدیگر توجه کنید . مثلا ممکن شما نسبت به همسرتان نیاز به توجه و محبت بیشتری داشته باشید همسرتان باید این موضوع رو به خوبی بداند و سعی در رفع آن داشته باشد و یا ممکن است همسرتان نیاز به قدرت و یا احترام زیادی داشته باشد و همینطور شما موظف به رفع این نیاز هستید.
در گفتگو ها به حس تعهد و مسئولیت ها اشاره غیر مستقیم داشته باشید.
به این موضوع توجه داشته باشید زمانی که رفتار شما تغییر کند، روی همسرتان هم تاثیر می گذارد و ایشون هم نسبت به رفتار شما عکس العمل نشان می دهند.
پیسنهاد می کنم کتاب ازدواج بدون شکست گلاسر را مطالعه کنید
پایدار باشید