سلام.۲۰ دی در  ۱۹ هفتگی سقط طبیعی داشتم. بچه اومده بود توی واژن نمیشد نگهش داشت. دقیقا نمیدونم تا چند روز بعدش خونریزی داشتم. تا ۱۰ روز بود فکر کنم بعد قطع شد. و فقط کمی لکه بینی داشتم تا ۱۰ بهمن که دوباره خونریزی داشتم که نمیدونم پریود بود یا خونریزی بعد سقط تا ۳-۴ روز ادامه داشت و قطع شد .. در ۴ بهمن یه رابطه داشتیم که دخول نبود ولی من از ترسم ۲ تا اورژانسی خوردم. باز تو ۱۳ بهمن رابطه داشتیم که اونم دخول نبود من بازم  ۲ تا اورژانسی خوردم ۲۰ بهمن رابطه داشتیم که دخول نبود و من ۲ تا ال دی خوردم

 ۲۳ بهمن  رابطه داشتیم که کامل بود من بعدش یه قرص ال دی خوردم . و صبح روز بعدش بازم یک ال دی خوردم. احتمال بارداریم هست؟

اطلاعات تکمیلی

سن۲۲جنسیتزنشغلمحصل و خانه داروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

با سلام خدمت شما دوست عزیز شیوه استفاده از قرص شما کاملا اشتباه بوده و شما صدمه  هورمونی بزرگی به بدنتون وارد کردین قرص اورژانس همونطور که از اسمش پیداست برای نهایت 1 یا 2 بار در سال استفاده می شود نه اینکه شما به عنوان روش جلوگیری از آن استفاده کنید در رابطه باردار بودن یا نبودنتون نمیتونم نظری بدم و در مورد باردار شدن دخول اصلا مهم نیست مهم ورود مایع منی به دستگاه تولید مثلی خانم است