سلام. برای اولین بار و اولین دوره شروع قرص روکین را از روز اول پریودیم یعنی ۳۰ دی ماه آغاز کردم و ۲۰ بهمن قطع کردم.. در این دوره ۲بار رابطه پیشگیری نشده داشتم.. حالا باید پریود میشدم ولی نشدم.. یعنی احتمالا باردارم؟

درضمن تایم قرصهام هرشب ساعت ده ونیم شب بود.. یک شب یادم رفت و ده صبح فرداش خوردم.. یعنی حدودا ۱۲ساعت تعویق افتاد. آیا اشتباه کردم؟

اطلاعات تکمیلی

سن۲۲جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز نگران نباشید خیر اشتباه نکردید  احتمال بارداری وجود ندارد تا ۱۰ روز بعد از قطع قرص شما زمان دارید تا پریود شوید