رفتار و بی توجهی پسر 4 ساله

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 35 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام . پسر من این هفته سه سال رو تموم میکنه و وارد چهار سالگی میشه

خیلی ماشین دوست داره طوری که وقتی داره ماشین بازی میکنه صداش کنیم جواب نمیده حالا این جواب ندادن ها بیشتر شده مثلا ازش میپرسم باز غذا میخوای اصلا توجهی به حرفم نداره و کار خودشو میکنه یا بهش میگم بیا بریم دستشویی اصلا گوش نمیده . خیلی برام سخته این بی توجهی به حرفهام . توی جمع که میریم اصلا سلام نمیکنه و روابط  با کسی ایجاد نمیکنه .حالا من به خاطر بچه در هفته دوبار میبرمش خونه اقوام که یاد بگیره ولی اصلا گوشش بدهکار نیست

اطلاعات تکمیلی

سنجنسیتزنشغلوضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

با سلام:
دوست عزیز در مورد فرزند شما ابتدا کودک باید از لحاظ سلامت فیزیکی و روان شناختی مورد بررسی قرار گیرد و در صورتیکه در این زمینه ها دچار مشکل نبود به رفتار درمانی می توان پرداخت:
1- در ابتدا آزمایش سنجش شنوایی بدهد تا مشخص شود بی تفاوتی هایش به دلیل کم شنوایی نیست
2- به روان شناس کودک و در صورت صلاح دید وی به روان پزشک کودک مراجعه کنید به جهت بررسی سلامت و عدم ابتلای کودک به اختلال روان شناختی خاص.
سربلند باشید مثل شمشاد

تجربه شما

متاسفانه پسر منم همینطوره ۳سال و نیمه ست البته من تا بهش بی محلی میکنم سریع میاد معذرت میخواد ولی باز هم کار خودش و میکنه