چسبندگی رحم و بارداری

با سلام خدمت خانم دکتر من همسرم نزدیک‌ یک سال چسبندگی رحم داره و چون دفعه اول بی اطلاع بودیم باردار شد جنین خارج از رحم بود سقط خارج از رحم داشت که باعث شد یک لوله شو بردارند

آیا امکانش هست باز باردار بشند  البته هنوز چسبندگی رحمشون از بین نرفته . آیا با فیزیوتراپی برطرف میشه یا با طب های سنتی نظرتون رو میخواستم بدونم ممنون میشم

اطلاعات تکمیلی

سن۲۴جنسیتزنشغل...وضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام من در مورد طب سنتى يا فيزيوتراپی بعيد ميدونم كه راه حلش باشه ولى قبل از هر كارى بايد عكس رنگى بگيرین تا معلوم بشه مشكل چه وسعتى داره. بعد در صورت امكان با هيستروسكپى باز بشه وگرنه عمل ivf لازمه