خودارضایی در کودکی و ناثیر آن بر رفتار فرد

سلام خسته نباشید

من از کودکی تا جایی که یادم میاد حدود 6 سال خودارضایی میکردم با مالش و فشار پاها به هم، حالا فهمیدم که این کار به دلیل استرس هایی که تو اون سن به من وارد شده که خیلی هم زیاد بوده و البته در اون سن از جانب کسی هم اون قسمت بدنم لمس شده بود که شاید 5 بار این لمس انجام شد که خودم هم امتناع نمیکردم و حتی شاید لذت می‌بردم.

الان هم گاهی این کار رو میکنم و الان که دقت میکنم مواقعی این کار رو انجام میدم که از لحاظ فکری خیلی مشغله و ناراحتی دارم با این کار آروم میشم. هر چند عذاب وجدان گناهش هم همیشه به سراغم میاد.

آیا این ریشه روانی داره یا فقط رفع نیاز جنسی بوده؟  مگه بچه توی اون سن نیاز جنسی داره؟

اطلاعات تکمیلی

سن28جنسیتزنشغلوضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز

تشکر از اینکه سوالتان را با ما در میان گذاشتید

رابطه بين اضطراب و خودارضايی  دو طرفه است. هم اضطراب در پيدايش و تشديد خودارضايی نقش دارد و هم خودارضايی باعث پيدايش و تشديد اضطراب میشود

خودارضایی شما در دوران کودکی منشا جنسی نداشته وبرای ارضا و نیاز جنسی نبوده ( لذت بوده است ولی نه به معنای ارگاسم ) وهمانطور که خودتان اشاره کردید بخاطر رهایی از تنش بوده است چون با خودارضایی آرامش مقطعی دست میداده وسطح استرس واضطراب پایین می آمده است

اینکه شما در آن سن به خودآگاهی در مورد لذت جنسی رسیده بودید باعث شده که در برابر تعرضی که به شما شده حس بدی نداشته باشید

اتفاقی که در بزرگسالی برای شما پیش آمده همان تکرار چرخه کاهش اضطراب با عمل خودارضایی هست وبه نظر میرسد بیشتر ریشه روانی دارد تا رفع نیاز جنسی (البته هیچ اشاره ای به رابطه خودتان وهمسرتان نداشتید ونمیشود قطعی نظر داد  )

با توجه به اینکه متاهل هستید میتوانید در این شرایط برای رفع تنش با همسر خود وارد رابطه شوید و از راههای دیگری مثل مدیریت خشم استرس واضطراب خود را کنترل کنید