سلام خسته نباشید برادر شوهرم حدود 1 سال و نیمه ازدواج کرده و ارتباط خوبی با همسرش داشته اما الان متوجه شدیم که جاری من حدود 6 ماهه که با پسری ارتباط داره و حرفهای جنسی تلفنی کردن. البته رابطه شون مجازیه. به نظرتون طلاق راه حل مناسبیه؟ در حالی که برادر شوهرم بهش بی اعتماد شده؟

اطلاعات تکمیلی

سن28جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز ممنون از اینکه ما را انتخاب کردید .
دوست عزیز طلاق همیشه آخرین راه حل است . برادر شوهر شما باید با همسرش صحبت کند و علت اینکه به این رابطه تن داد را بفهمد که کجایی رابطه او و همسرش مشکل داشته که باعث شده وارد این رابطه شود و همیشه در خیانت جای جبران هم است . چون خیلی از این خیانت ها نا خواسته بوده . پس این موضوعات با گفتگو حل می شود . و کار بعد این است که حتما پیش یک مشاور بروند و دو نفری حتما باید بروند و حضوری مشکلاتشان را حل کنند .
موفق باشید .