تهوع و استفراغ در بارداری

سلام خانمی 24 ساله هستم اولین بارداری هست که تجربه میکنم,ولی به شدت ویار دارم از صبح تاشب  باهاش درگیرم واحساس میکنم اسید معده هم خیلی زیاد شده خیلی با خودم درگیرم که زیاد استفراغ نکنم ولی بازهم این حالت برام اتفاق میفته دکتر  قرص دمیترون را برایم منع کرده قرص هایی که با عصاره زنجبیل هستن را هم نمیتونم بخورم وحالم بد میشه فقط شب ها قرص ب6 میخورم  لطفا من راهنمایی کنید که باید چیکار کنم.باتشکر از پاسخگوییتون

اطلاعات تکمیلی

سن24جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز باید وعده های غذایی خود را زیاد و حجم غذا را کم کنید از مصرف غذاهای چرب و ادویه دار پرهیز کنید بعد از صرف غذا بلافاصله دراز نکشید نیم ساعت قبل از غذا از قرص ویتامین ب۶ استفاده کنید موفق باشید.