طلاق و گرفتن مهريه در دوران عقد

سلام ، من عقدم و ميخوام از همسرم جدا بشم . اما هنوز اقدام قانونی نكرديم ميخوام مهريه ام رو بگيرم ، همسرم دانشجو هست و حقوقی نداره و تحت تكفل پدرشه و وضع مالی پدرش خوبه . خودم باكره ام و مهريه ام ١١٤ تا هست و عندالمطالبه.  الان اقدام كنم چجوری مهریه رو پرداخت ميكنند . اقساط بندی ميكنند؟ اگه آره چجوری و چقدر بايد بدهند؟ ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن٢٤جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلدرحال جدایی
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام. شما چون باكره هستيد نصف مهريه به شما تعلق ميگيره ، و بايد اول به دفترخانه ای كه عقد كرديد مراجعه كنيد اجراييه بگيريد واسه اجرای ثبت ، اگر اموالی به نامشون نبود به دادگاه مراجعه كنيد