با سلام و خسته نباشید با چه روش ها و راهکارهایی میتوان پریود های نامنظم را تنظیم کرد ؟ پریودهای نامنظم باعث مشخص نشدن زمان تخمک گذاری من شده است. ماه قبل از شب 10 سیکل تا شب 18 ؛ یک شب درمیان اقدام به بارداری کردیم ولی نتیجه ای نگرفتیم و پریود شدم . من خیلی استرس دارم. آیا کم کاری تیروئید می تواند باعث بهم خوردن سیکل های قاعدگی شود؟

اطلاعات تکمیلی

سنجنسیتشغلوضعیت تاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز بله کم کاری تیروئید باعث به هم ریختن سیکل های قاعدگی می شود  اگر بیشتر از ۱۰ روز تاخیر در پریودی دارید باید به پزشک مراجعه نمایید تا علت مشکل شما با انجام سونوگرافی و آزمایش های هورمونی بررسی شود  و برای شما دارو تجویز شود موفق باشید