تشخیص بیماری سیروز ومشکل کبد چرب

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 428 بازدید 1 تبادل تجربه

عرض سلام و احترام

همسر من ۴۶ سالشونه  و معده  فوق العاده ضعیفی دارند که همیشه و مداوم قرص و دارو مصرف میکنند که ترش و گاز معده نداشته باشند
و حدود دو سال یا بیشتره که صبحها قرص پنتوسک مصرف میکنن

از بچگی آسم داشتند که در همان کودکی یک قسمت از ریه رو با جراحی برداشتن و داروها و اسپری های آسم هم استفاده میکنند
حدود ۳ ساله که سونو تکرار میکنند برای کبد چرب که متاسفانه گرید دو متمایل به ۳ گفتن هست و بعد از کلی دوره طب سنتی رسید به گرید ۱ متمایل به دو.
و این آزمایشهایی رو انجام دادن که آنزیمهاشون بسیار بالا بود و بعد از آن  آزمایشهای دیگه ای دکتر براشون نوشت که هپاتیت منفی بود .

total cholesterol = 222

AST =111

ALT=238

albumine =52.2 که رنج بین 55.8 و 66.1 باید باشه در برگه

beta 1 globulin =8.3 از رنج ۴.۷ تا ۷.۲

beta 2 globulin =7.0 از رنج ۲.۲ تا ۶.۵

igA = 406 از رنج ۷۰ تا ۴۰۰

ممنون میشم بیماریشون رو تشخیص بدین

چون مشکوک به سیروز و یا بیماریهای خود ایمنی هستن

از کمک شما سپاسگزارم

اطلاعات تکمیلی

سن۴۵جنسیتمردشغلکارمندوضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

سلام

چیزی که از نتایج شما میشه برداشت کرد این هست که وضعیت آنزیمهای کبدی مناسب نیست. در مقادیر بالایی هستند و همچنین نشان دهنده بروز یک التهاب وسیع هست. در سیروز یا هپاتیت اتوایمیون هم معمولاً افزایش میزان آنزیمهای کبدی و کاهش آلبومین مشاهده میشه. البته معمولاً آزمایش igG و igM  هم برای تشخیص این بیماریها نیاز هست. اما آزمایشی که تشخیص رو در مورد این بیماریها قطعی میکنه نمونه برداری یا بیوپسی از کبد هست که با نظر پزشکش بهتره انجام بشه. تا در صورت وقوع این بیماریها، مراقبت های دقیق تری صورت بگیره

با احترام

تجربه شما

خیلی سپاسگزارم که جواب دادین . درسته متاسفانه آزمایشهای تخصصی تری برایشان نوشتن که منتظر نتیجه ش هستیم

بازهم سپاسگزارم