علت نبض تخمدان و آنذومتریوز

سلام و عرض ادب

بنده دچار نبض در ناحیه تخمدان سمت چپ شدم در روز هشتم یا نهم سیکل

مجرد هستم و سابقه ترکیدگی کیست هموراژیک هم داشته ام و دکترم گفت آندومتریوز هست

بنظر شما علت این نبض در تخمدان چیست و خاطر نشان کنم که این نبض بصورت پراکنده هست و یکسره و منظم نیست

اطلاعات تکمیلی

سن26جنسیتزنشغلوضعیت تاهلمجرد
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

باسلام چنين نبضی من تا به حال نشنيدم بهتر است مجدد سونوگرافی كنيد