مصرف قرص اورژانسی واحتمال بارداری

هفتم بهمن رابطه محافظت نشده داشتیم،دقیقا ۲۴ساعت دو قرص اورژانسی لونژیل همزمان مصرف کردم،سه چهار باری که قبلا مصرف کردم دقیقا بعد از پنج روز پریود شدم الان نزدیک ده روزه که پریود نشدم احتمال بارداری هست؟

اطلاعات تکمیلی

سن۱۸جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام اگر قصد بارداری ندارید بهتر روش مطمینی رو داشته باشید بله احتمال بارداری وجود دارد چون همه روشها ضریب شکست دارند .توصیه میکنم آزمایش بارداری بدید