رژیم غذایی برای پلی کیستیک

سلام من پلی کستیک هستم اضافه وزن و شکم دارم رژیم غذاهای خوب میخوام برای اینکه وزن کم کنم تا باردار شوم 73کیلو هستم و قدم160 میباشد ممنون کمکم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن29جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

با سلام و عرض ادب.
اتفاقا رژیم کاهش وزن صحیح و اصولی احتمال بارداری شما را زیاد می کند. برای دریافت برنامه غذایی اقدام نمایید و به صورت کلی توصیه من به شما کاهش دریافت کربوهیدراتهای ساده و پیچیده (قند و شکر و مواد نشاسته ای) و کاهش دریافت چربیها است و از سوی دیگر دریافت سبزیجات را افزایش دهید.