کودک 4 ماه من دچار FTT است وزن تولد 2600 دور سر 32 تا پایان 4 ماهگی وزن 3500 دور سر 35/5 الان در 4 ماه و 15 روزه گی دو هفته است که با آنجی تغذیه میشود به علت اختلال بلع و وزنش شده 4کیلو و دور سرش 36 ،میخواهم بدانم با وزن گرفتن این کمبود دور سر جبران میشود؟ آیا نیاز به خوردن دارو یا مکملی است؟ به چه متخصصی باید مراجعه کنم؟ آیا این کمبود دور سر ممکن است کودک را دچار اختلال ذهنی کند؟

اطلاعات تکمیلی

سن32جنسیتزنشغلآزادوضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

پزشک اطفال

سلام حتما لازمه که به متخصص گوارش کودکان مراجعه کنید تا موضوع بررسی بشه وگرنه ممکنه رشد مغزی به درستی صورت نگیره