شکایت از خواهرشوهر و شناسنامه جعلی

باسلام، ببخشید من به تازگی ازخواهر شوهرم شاکی شدم و ایشون با یک شناسنامه دیگه و با اسم دیگه ولی با عکس خودش وارد دادگاه شدند، هرچه به قاضی گفتم ایشون با نام دیگه ای وارد دادگاه شدند کاری نکردند، الان یه جلسه دیگه با خواهرشوهرم دارم چیکار کنم دادگاه بفهمه شناسنامه ایشون جعلیه

یه توضبع مختصرم درمورد شناسنامه بدم اینه که مادرشوهر بنده سه فرزند دارند ولی در قسمت فرزندان چهار فرزند ثبت شده که فرزند چهارم اصلا وجود خارجی نداره و دارن از شناسنامه سو استفاده میکنند و از بنیاد حقوق و خدمات میگیرند و این شناسنامه دست خواهرشوهرمه و با شناسنامه خودش دو شناسنامه میشه که از هر دوتا استفاده میکنه

اطلاعات تکمیلی

سنجنسیتزنشغلوضعیت تاهلدرحال جدایی
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام

1. احراز سمت اشخاص با دادگاه هست آیا می توانید شهود ببرید و به قاضی اعلام کنید که شهود دارید که ایشون با شناسنامه دیگری وارد دادگاه شدند. یا اینکه تقاضا کنید کارت ملی ارائه کنند و از طریق ثبت احوال مشخصات شخص استعلام شود. و ثبت احوال برای دادگاه احراز سمت کنند.

2.در خصوص این که پولی از بنیاد گرفته میشه شما سمتی ندارید و احتمال زیاد پرونده رد می شود شما فقط می توانید به بنیاد موضوع رو اطلاع بدین و این بنیاد هست که باید به عنوان شاکی خصوصی علیه آنها طرح دعوا کند.

موفق باشید.