باسلام وخسته نباشید من بعدازرژیم صورتم خیلی لاغروکشیده شده البته قبلاهم اینطوربودولی نه به این شدت لطفاراهنمایی کنیدبه جزتزریق باچی میتونم صورتموکمی پرترکنم ممنون
پاسخ مشاور

کارشناس تغذیه

سلام کاربر گرامی بهترین روش ماساژ صورت می باشد و البته مصرف سبزیجات و میوه جات به ابرسانی پوست و غلات کامل مثل نان های سبوسدار نیز مفید هستند