ترس از توده سینه و سونوگرافی

سلام . من هیچ نوع سابقه خانوادگی ندارم و حدود یک سال پیش یه توده نسبتا سفت پیدا کردم تو سینه سمت چپم پیش پزشک زنان مراجعه کردم ایشون منو سونو فرستادن سونو گرافی گفت هیچ توده ای نیست و برای خود سینه ات هست به اصرار من آزمایش تومور سینه هم دادم منفی بود اما هنوز همون توده رو حس میکنم و تقریبا تغییری نکرده و سونوگرافی گفت لازم نیست دیگه بیای من مدام مضطربم یعنی سونوگرافی دقت کرده یا نه؟

اطلاعات تکمیلی

سن۲۳جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلمجرد
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام. اگر اینقدر اظطراب دارید بهتره جهت گرفتن مشاوره به روانشناسان مراجعه کنید چون تمام کارهای لازم رو انجام دادید و جای نگرانی نیست. البته معاینه ماهیانه توسط خودتون و هر 6 ماه توسط پزشک پیشنهاد میشه