اختلال فکری و رفتاری شوهرم

سلام و خسته نباشید خدمت اقای دکتر صدیق منش

اقای دکتر من همون خانمی هستم که گفتید شوهرم اختلالات شدید داره و برای رابطه ام برم پیش مشاور خصوصی (همسرم یهو ماشین رو زد به دیوار یا گوشیشو شکونده)....آقای دکتر من تقریبا یکساله ازدواج کردم و زد و خوردی نداشتیم همسر واقعا مرد مهربونیه و همیشه بهم محبت میکنه حتی توی قهر که همیشه من قهر میکتم حالا اگه هر دو مقصر باشیم از من معذرت خواهی میکنه....تفریح و بیرون رفتنمون هم هست در ضمن همسرم پسرداییمه و عاشقم بود و اومد خواستگاریم و گفت توی مجردی هاش بیشتر اینکارا انجام میداده و الان توی این یک سال فقط سر انتخاب واحدش اینکار رو کرده و به علت ناراحتی بوده آیا شوهرم اختلال داره؟

اطلاعات تکمیلی

سنجنسیتشغلوضعیت تاهل
پاسخ مشاور

روانشناس و مشاور

سلام

برای این که بطور قطع بتونیم نظر بدیم ایشان اختلال دارند یا خیر بایستی یک متخصص ایشان را ویزیت کنند.

شما فرموده بودید که بعد از هر اتفاقی ابراز می کنند که یک نیروی بیرونی باعث می شه این رفتار رو انجام بدهند و یا این که آینده کار رو می بینه و این که ایشون فکرشون توسط یک نیروی بیرونی قفل می شود و ...در این موارد من عرض کردم که نشانه های مثبتی نیستند و حتما باید بررسی بشوند. دلایل و ریشه این رفتار و مهم تر این طرز فکر باید پیگیری شود و پس از پیگیری و نظر متخصص می شود به درستی نظر داد.

اما وجود این افکار به خودی خود نشانه خوبی نیست و باید بهش توجه بشه

شاد و پیروز باشید.