سلام. چربی شکمی من به طور قابل توجهی داره زیاد میشه و فکر کنم دردسر ساز شده چون تنبلی تخمدان تشخیص داده شد چه تغذیه ای داشته باشم و چه ورزشی رو انجام بدم که سرعت بهبود رو زیاد کنه ؟؟

اطلاعات تکمیلی

سن۲۰جنسیتزنشغلخانه دار وضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

دوست عزیزم این سوال شما خیلی کلی و نیاز به داشتن اطلاعات دقیق تری از شما هست از جمله قد وزن و زمانهای پریود و آزمایشات هورمونی می باشد به طور کلی کسانی که تخمدان پلی کیستیک دارند چاق هستند و توصیه ما به ایشان استفاده زیاد از سبزیجات مخصوصا کلم هست سعی کنید مصرف سرخ کردنی را به حداقل برسونید و یک ورزش مداوم که قطع نکنید کم هزینه ترین ورزشها پیاده روی ولی با هدف ورزش است روزانه سر یک وقت مشخص و سریع بطوری که باعث افزایش ضربان قلب شود هر 1 کیلوگرم که از وزن شما کم بشود کمک شایانی به تنظیم شدن هورمونها کرده اید.اگر امکان انجام ورزشهای ایروبیک و یا شنا هم داشته باشید و بتوانید 3 تا 5 روز در هفته ورزش کنید بسیار مفید خواهد بود