رفتار صحیح با خود زنی کودک

سلام.در ادامه پرسش من به جهت خودزنی دخترم، فقط چند کلمه میگه .بله .از وقتی که شروع به راه رفتن کرد و در ضمن یک دختر عموی هم سن خودش داره. وقتی میرفتم خونشون یا اون می اومد خونه ما این رفتارها شروع شد تا الان. وقتی هم میریم که جلوی خودزنی اون رو بگیریم مثل فنر تو دستامون یه جا بند نمیشه و مرتب توی صورتش می زنه. البته توی حاملگی و شیردهی هم یکی دوباری با شوهرم مشاجره هم داشتم . آیا تاثیر داره؟

اطلاعات تکمیلی

سنجنسیتزنشغلوضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام مامان عزيز

شما بايد به يک روانشناس كودک مراجعه كنيد راههای تشويقی زيادی وجود داره كه ميتوانيد رفتار مطلوب رو در كودكتان ايجاد كنيد. چون چيزی نيست كه اينجا براتون توضيح داده بشه بايد حضوری تشريف بياريد🙏🙏😘😘😘