مشکل روده در هفته 24 بارداری

سلام دکتر وقتتون بخیر،من روده هام اختلال توو عملکرد دفع اجابت مزاج دارن یعنی دکتر واسم تشخیص داد سندروم روده تحریک پذیر دارم که به اکثر غذاها واکنش نشون میده و زود دفع میشه مثلا لبنیات مرکبات انواع میوه ها سبزیجات، بلافاصله بعد غذا باید برم دستشوی و مدفوعم شل و آبکیه و تکه های غذا مشخصه. الان هفته 24 بارداریم همیشه واسم سوال بود با این مسئله ای که من دارم چیزی از ویتامین ها مواد مغذی غذاها به بدن خودم و جنین میرسه؟ وزن قبل بارداریم 54 کیلو بوده که الان 57 کیلو هستم طبیعیه یا نه توروخدا جوابمو بدین خیلی نگرانم

اطلاعات تکمیلی

سن21جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام
با توجه به مشکل زمینه ای هم تحت نظر پزشک فوق تخصص گوارش باشید و هم مشاوره تغذیه داشته باشید، ضمن اینکه مکملی علاوه بر قرص آهن میتواند برایتان در نظر گرفته شود.