با سلام خدمت کارشناس محترم . از آنجایی که 35 سالمه و قصد بارداری دارم (5 ساله نازایی دارم)

میخواستم بدونم مصرف چه مواد غذایی قبل از بارداری و دوران بارداری تاثیر خوبی روی هوش جنین میزاره ؟؟؟؟ و همچنین چه نوع ماهی میتونم مصرف کنم که سرب و جیوه نداشته باشه ؟؟؟؟

ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن35جنسیتزنشغلوضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

با سلام و عرض ادب
قبل از بارداری نکته خاصی برای هوش جنین مطرح نیست ولی متناسب بودن وزن شما اهمیت دارد که ریسک و خطر دیابت بارداری و مسمومیت حاملگی را به حداقل برسانید .بنابراین اگر اضافه وزن دارید توصیه می کنم ابتدا به وزن اید ه آل خود برسید. در حین بارداری مصرف منابع دریایی و خشکی امگا-3 مانند ماهی های چرب و گردو و بذرک را به شما توصیه می کنم. ماهی هایی که سایز کوچکی دارند میزان فلزات سنگین از جمله سرب کمتری دارند و حدود 3 بار در هفته ماهی استفاده نمایید که بهترین گزینه سالمون نروژی است.