تیر کشیدن پستان

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 107 بازدید 3 تبادل تجربه

سلام.چند روزی میشه که پستان سمت چپم از نوک سینه تا زیر بغل یه درد خیلی زیادی شبیه به سوزش و تیر کشیدن داره.مخصوصا موقع خواب وقتی به سمت چپ بخوابم.به نظرتون چی میتونه باشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن۲۶جنسیتزنشغلدانشجووضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز اگر نزدیک دوران پریودی شما است این علائم طبیعی است وجای نگرانی ندارد موفق باشید.

تجربه شما

ممنونم

سلام. خیلی ممنون ولی نزدیک پریودم نیست سونوگرافی هم انجام دادم چیزی نشون نداده. چه مشکل دیگه ای میتونه باشه؟خیلی  زیاد درد میکنه شب ها اصلا نمیتونم بخوابم

@sh_bt

سلام دوست عزیز باید به متخصص جراح بیماری های پستان مراجعه نمایید تا معاینه شده وعلت مشکل شما بررسی شود موفق باشید

سلام اگه نزدیک پریودی باشه عادیه. ولی اگه این نباشه من کیست سینه داشتم اینطوری میشدم .بهتره حتما برید دکتر چک کنید.