فولیکول و آزمایش منفی

با سلام. من پلی کیستیک هستم و دوفاستون و متفورمین میخورم. از وقتی دوفاستون میخورم دورم 26 روزست. این ماه روز 13 دوره رفتم سونو و دوتا فولیکول 19 و 18 داشتم. چند روزه که حس میکنم الان پریود میشم. دیروز 29 ام پریودم رفتم آزمایش و منفی بود. ممکنه زود رفته باشم؟ آیا ممکنه فولیکول ها کیست شده باشند؟

اطلاعات تکمیلی

سن27جنسیتزنشغلکارمندوضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام بله همه چیز ممکن است احتمال بارداری در هر سیکل تنها 30 درصد است به  همین علت گفته می شود 12 ماه تلاش برای سن زیر 30 سال لازم است