پرده بکارت مسدود و خونریزی در شب زفاف

سلام خسته نباشید. من نمیتونم برم دکتر تنها امیدم اینجاست خواهش میکنم جواب بدید من دو ساله عقدم و چند ماه بعد عروسیمه پردم از نوع مسدوده شب زفاف آیا خونریزی خواهم داشت یا نه؟ شوهرم گفت خونریزی نداشته باشی دختر نیستی حتی گفت برگه سلامتم قبول ندارم و طلاقت میدم تو رو خدا جواب بدین خون میاد یا نه ؟

اطلاعات تکمیلی

سن21جنسیتزنشغلدانشجووضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز شما باید به همراه همسرتان به پزشک مراجعه نمایید تا توسط پزشک معاینه شده و کاملا توضیحات لازم به همسر  شما توسط پزشک داده شود تا همسر شما آگاهی لازم را داشته باشد وشما به مشکل بر نخورید موفق باشید.