در شب زفاف چه مواردی را رعایت کنم

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 1889 بازدید 2 تبادل تجربه

شب زفاف باید چیکار کرد و چه چیزایی رو هنگام رابطه باید رعایت کنیم هفته اینده عروسیمه تورو خدا کمکم کنید نه من اطلاعات زیادی نه همسرم🌸

اطلاعات تکمیلی

سن18 جنسیتزنشغلدانشجووضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

به نظر من بهتره شروع رابطه جنسی در شرایطی باشه که هر دو طرف آرامش روحی و روانی داشته باشند در رابطه با نقاط حساس در بدن خانمها و آقایون مطالعه بفرمایید و با پیش نوازی و تحریک این نقاط هر زمان که احساس کردید میتونید رابطه را شروع کنید اقدام به دخول کنید سعی کنید با آرامش و تمایل دو طرف  ادامه رابطه را داشته باشید مثلا ممکن است خانم تمایل به انجام دخول به صورت یکباره نداشته باشد سعی کنید به صورت تدریجی باشد بهتر از قبل از برقراری رابطه توسط ماما یا پزشک زنان معاینه شوید و اطلاعاتی در رابطه با نوع پرده بکارت داشته باشید مثلا بعضی از افراد پرده بکارت ارتجاعی دارند و در زفاف نباید منتظر خون باشند و یا بعضی پرده از نوع سپتوم  دار است و ممکن است نیاز باشد برای رابطه کامل سپتوم توسط پزشک برداشته شود در هر صورت بهتر است استرس و ترس در دو طرف وجود نداشته باشد و به شروع یک رابطه لذت بخش که مایه آرامش بین دو طرف است فکر کنید

تجربه شما

سلام به نظر من و تجربه شخصی خودم همسرم خیلی خجالتی بود اما یک طرف حتما باید آغاز گر باشه نظافت شخصی کاملا رعایت شود ناخن کوتاه موهای شرمگاهی زده شده لباس خاص شمع روشن کنید از عطر استفاده کنید و خلاصه آراسته باشید و بعد از تحریک حداقل نیم ساعت از تحریک دهانی استفاده کنید و بعد کم کم به عمل دخول برسید. اما تجربه من بعد از انجام دخول همسر درد شدیدی احساس کرد اما چون رابطه بهم نخوره و خاطره بدی نداشته باشیم از رابطه مقعدی یا دهانی برای رسیدن به ارگاسم کامل استفاده کنید.

ببینید دخترم من هم هم سن و سال شما بودم و ترس داشتم ولی پدر و مادرم اطلاعاتی در اختیارم قرار دادند الان علم پیشرفت زیادی کرده میتونید با مراجعه به ماما و یا مشاوره قبل ازدواج اطلاعات دریافت کنید یا کتاب دانستتی ها قبل ازدواج را مطالعه کنید