نداشتن رابطه جنسی با همسر

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 1016 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام .سوال من در مورد شوهرم هست. ایشون هر روز دارند سردتر میشند. از نظر محبت کم نمیذاره.ولی موقع درخواست رابطه بهونه میاره و امروز و فردا میکنه. نزدیک دوماه ما اصلا رابطه ای نداریم .تقریبا ۱۱ماه هم هست ازدواج کردیم

اطلاعات تکمیلی

سن۲۵جنسیتزنشغلوضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور زناشویی و سلامت جنسی

با سلام

لطفا موارد زیر را انجام دهید:

۱- به هیچ عنوان به صورت کلامی درخواست رابطه جنسی از ایشان نکنید. این موضوع مردها را سرد می کند.

۲- از تکنیکهای زنانه خودتان به منظور تحریکات دیداری ایشان استفاده کنید.

۳- استرسها و اضطرابها می تواند ایجاد بی میلی جنسی کند. اگر ایشان مشکل و یا استرسی دارند به ایشان سخت نگیرید.

فشار و اصرار شما بر برقراری رابطه جنسی مشکل را تشدید خواهد کرد.

۵- شبها در هم آغوشی پیش قدم بشوید به صورت رفتاری اما برای رابطه جنسی پیش قدم نشوید.

۵- اگر این وضعیت با توجه به موارد فوق تا شش ماه رو به بهبودی نرفت حتما ایشان باید مورد ارزیابی به لحاظ هورمونهای جنسی قرار گیرند.