زمین خوردن کودک

سلام دختر من دوسال و نیمه هست چند ماه پیش از بالای سرسره افتاد سرسره حدودا یک متر و نیم بود بعد کلی گریه کرد خیلی خسته بود خوابش برد بردمش بیمارستان استفراغ نکرد فقط ناله میکرد گفتند ببرش خونه خونه که اومدیم تا الان خوب بوده ولی موضوعی به شدت نگرانم کرده دخترم از صورت خورد زمین و فقط فکش یکم کوچولو قرمزشد میخوام بدونم مشکلی به مغزش رسیده یا خدای نکرده احوال صرع در بزگسالیش داره؟

اطلاعات تکمیلی

سن۲۶جنسیتزنشغلخصوصی مدرسوضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

کارشناس کلینیک

کاربر گرامی سلام.
در حال حاضر متخصص مرتبط با سوال شما در لیست تیم نی نی سایت وجود ندارد اما به زودی کارشناس مربوطه برای پاسخ گویی به سوالات شما به تیم کلینیک اضافه خواهند شد .
 از صبوری و حمایت شما سپاس گزاریم.