شکستن پای کودک

سلام.دخترم من 1/5سالشه.استخون ساق پاش شکست.به مدت 20روز داخل گچ بوده الان یک هفته هست گچ باز کردیم اما هنوز نمیتونه راه بره.باید چه کار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن29جنسیتزنشغلکارمندوضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

فیزیوتراپیست

با سلام

مقداری سفتی و خشكی ، بعد از بی حركتی ناشی از گچ گرفتن طبيعی است.

در صورتی كه اطمينان داريد شكستگی كامل جوش خورده است و از نظر پزشک معالج مشكليی وجود ندارد، می توانيد پای كودک را به مدت ٢٠ دقيقه در يک تشت آب ولرم قرار داده ، سپس كودک را تشويق به راه رفتن بكنيد.

در صورتی كه بعد از مدتی هم چنان راه رفتن سخت بود يا الگوي راه رفتن اشتباه بود ، می توانيد به مراكز فيزيوتراپی كودكان برای تمرينات و اقدامات بيشتر مراجعه كنيد.