عدم ارضا در رابطه جنسی

سلام چرامن موقع رابطه خیلی کم ارضا میشم ولذت کافی نمیبرم ولی بعداز رابطه اگه انگشتم به آلتم بخوره شلوارم کامل خیس میشه خیلی خجالت میکشم مخصوصا وقتی توی جمع این اتفاق می افته

اطلاعات تکمیلی

سن۲۵جنسیتزنشغلخانه داریوضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور زناشویی و سلامت جنسی

مرطوب شدن اندام جنسی شما متفاوت از ارگاسم است. طبیعی است که شما با لمس آن برانگيخته شده و مرطوب می شوید. اما می توانید ارگاسم را تجربه نکنید. برای رسیدن به ارگاسم باید حتما تمرکز کنید و ارگاسم را یاد بگیرید. ترجیحا سعی کنید که شما بر روی همسر خود قرار گیرید. به این ترتیب احتمال رسیدن به ارگاسم شما زیادتر خواهد بود.