تفسیر آزمایش غربالگری

سلام،آزمایش غربالگری سه ماهه ی اول من جوابش اومده،میشه برام تفسیر کنید؟ لطفا زودتر این کارو انجام بدین ضروریه...من 32سالمه و متاهلم..فرزند دوم من هستش و فرزند اول من یازده ساله و خداروشکر کاملا سالمه........

 CRL=62 mm NT=1.64 mm GESTATIONAL AGE=12weks 4days DOWN SYNDROME=INTER MEDIATE RISK TRISOMY18/13=SCREEN NEGATIVE Age 1:601 final risk 1:268

اطلاعات تکمیلی

سن32جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام
با توجه به‌ پاسخ اینترمدیت نیاز به غربالگری مرحله بعد هست.اگر توضیحات‌ و بحث هزینه و دقت متفاوت روشهای  مختلف  را بدانید راحت تر تصمیم گیری میکنید.